Kako se je življenje znanega slovenskega gostinca obrnilo na glavo

Koronavirus 28. Dec 202116:57 > 17:22 1 komentar

"Ko si enkrat v bolniški postelji in se počutiš kot obnemogel starček, se ti film zavrti čisto drugače. Zdravemu človeku je to zelo težko sprejeti," pripoveduje Darko Simončič, lastnik znane ljubljanske ribje restavracije Krpan. Ko je zbolel, je vročino sprva zbijal z Lekadolom. Ko ni več šlo, ko mu je tudi raven kisika v krvi padla pod 90 odstotkov, je poklical zdravnika. Takoj so prišli ponj z reševalnim vozilom. Diagnoza: covid-19, težji potek. Gostinec, ki se ni hotel cepiti, potem pa je resno zbolel in še danes ni dobro, po tej izkušnji vse necepljene poziva, naj ne odlašajo. Na lastne oči je namreč videl tudi to, da je potek bolezni pri cepljenih res lažji. Preberi več

Komentari

Vaš komentar