11 najlepših zvezdniških stajlingov z letošnjih rdečih preprog

Magazin 24. Dec. 202116:45
Delite:
rdeča preproga
Foto: Profimedia

Zvezdniki so letos zopet poskrbeli za modno poslastico na rdeči preprogi.

Rdeča preproga je prostor za modno eksperimentiranje. Tudi letos so zvezniki postregli s številnimi zgodovinskimi stajlingi. Nekateri izmed njih so še zlasti izstopali zaradi inovativne drznosti, igrivih dodatkov in večplastnega navdiha. Revije Vogue, GQ in Insider so že predstavile osebne izbire najlepših videzov z rdeče preproge, naslednji zvezdniški videzi pa se na modnem vrhu pojavljajo najpogosteje.

Lady Gaga na premieri filma House of Gucci

moda
Foto : Profimedia

Rdeča preproga je mesto, kjer Lady Gaga raziskuje modne meje. Na londonski premieri filma Hiša Gucci je nosila Guccijevo kreacijo iz kolekcije Love Parade.

Zendaya na podelitvi oskarjev

zendaya
Foto : Profimedia

Zendayin videz na podelitvi oskarjev je eden od številnih, ki so izstopali na letošnjih rdečih preprogah. Elegantna večerna obleka v rumeni barvi je kreacija modne hiše Valentino. Po meri izdelana obleka navdih črpa iz modne estetike pevke Cher.

Isabelle Hupert na dogodku Met Gala

moda
Foto : Profimedia

Francoska igralka Isabelle Hupert se je med najlepše oblečene zvezdnike uvrstila z barvitim stajlingom. Rdečo žametno obleko z izrazitim naborkom znamke Balenciaga je nosila na dogodku Met Gala.

Harry Styles na podelitvi grammyjev

rdeča preproga
Foto : Profimedia

Uspešen pevec, podjetnik in igralec Harry Styles je obraz znamke Gucci. Tudi na podelitvi nagrad grammy je izbral stajling italijanske znamke z nasprotujočimi si vzorci in barvnim šalom.

Angelina Jolie na filmskem festivalu v Rimu

moda
Foto : Profimedia

Angelina Jolie je rdečo preprogo letos obiskovala s svojimi otroki. Med njenimi videzi je izstopala srebrna obleka modne hiše Atelier Versace, ki jo je nosila na premieri filma Eternals v Rimu.

Timothee Chalamet na premieri filma Dune

rdeča preproga
Foto : Profimedia

Igralec Timothee Chalamet nenehno navdušuje z izbiro svojih videzov za rdečo preprogo. Na rdeči preprogi premiere filma Dune je nosil kreacijo sebi ljube znamke Haider Ackermann.

Cynthia Erivo na podelitvi zlatih globusov

moda
Foto : Profimedia

Tudi za Cynthio Erivo je rdeča preproga mesto za osebno izražanje. Na podelitvi nagrad zlati globus je nosila futuristično haute couture kreacijo znamke Valentino.

Dua Lipa na podelitvi nagrad Brit Awards

moda
Foto : Profimedia

Dua Lipa je na podelitvah britanskih glasbenih nagrad nosila kreacijo znamke Vivienne Westwood. Celotni videz, od obleke in čevljev do pričeske, je navdihnila Amy Winehouse.

Lakeith Stanfield na podelitvi oskarjev

moda
Foto : Profimedia

Revija GQ je videz označila za zgodovinski. Stanfield je izbral črn kombinezon s srajco z velikim ovratnikom znamke Saint Laurent.

MNEK na podelitvi nagrad brit

moda
Foto : Profimedia

Priljubljeni pevec je na podelitvi nagrad brit nosil videz znamke Robert Wun. Izstopal je zaradi inovativega pristopa k oblikovanju moške obleke in premišljenega stiliranja z nakitom znamke Samantha Siu.

Bella Hadid na filmskem festivalu v Cannesu

rdeča preproga
Foto : Profimedia

Eleganten videz Belle Hadid je delo modne znamke Schiaparelli. Popolnoma prilegajoči črni obleki piko na i doda verižica, ki ponazarja pljuča.

Komentari

Vaš komentar