Kaj poletni solsticij prinaša vašemu horoskopskemu znaku

Magazin 20. Jun 202414:27 0 komentarjev
SONCE
Foto: PROFIMEDIA

Bliža se poletni solsticij in s tem čas velikih sprememb za vsa astrološka znamenja. Kaj pa astrologi napovedujejo vašemu znamenju?

S sončevim obratom ali solsticijem bo nastopil prvi dan koledarskega poletja in tako najdaljši dan v letu. Sončev obrat bo danes po srednjeevropskem času, torej tudi v Sloveniji, ob 22.51. Astrologi verjamejo, da solsticij na vsako horoskopsko znamenje vpliva drugače. Kako kaže vašemu znamenju?

Oven

Namesto da se odpravite na praznovanje poletnega solsticija, ta čas preživite z družino in prijatelji. “Razmisliti morate, kako lahko svoj dom izboljšate in prenovite,” pravi astrologinja Lisa Stardust po poročanju revije The People.

Bik

Vaš koledar bo poln, saj boste skakali s praznovanja na praznovanje. Tako boste na tekočem z vsem poletnim dogajanjem, vendar pazite, da ne boste tudi sami postali predmet govoric.

Dvojčka

Dvojčki, morda boste hitro zapravljali denar, kar bi lahko pomenilo novo finančno obdobje za vas. “Nova sezona pomeni nov čas za proračun, zato je morda prišel čas, da začnete pregledovati svoje finance,” pravi Stardust.

Rak

Raki, to je vaš čas, da zasijete in osupnete vse. “Čeprav se zaradi bližajoče se polne lune ukvarjate z ljubeznijo, boste našli načine, kako sprejeti pozornost in se bleščati,” pravi astrologinja.

Lev

Po navedbah astrologinje se lahko levi v tem času znajdete v “primežu drame”. “Čeprav si prizadevate biti tiho, lahko prijatelji delijo skrivnosti, ki jih niste pripravljeni slišati,” dodaja Stardust.

Devica

Device boste v tem času nekoliko na trnih, saj vas lahko čakajo pomembni klici o napredovanju ali povišici. “Čeprav boste razpoloženi za druženje, ne boste mogli odložiti telefona,” pravi astrologinja.

Tehtnica

Za tehtnice je vse v znamenju navezovanja stikov na delovnem mestu, saj boste po besedah Stardust dobro razpoloženi za navezovanje stikov. Da bi izkoristili to povečano delovno etiko, navežite stike s čim več ljudmi, morda vam bodo kmalu prišli prav.

Škorpijon

Škorpijon, ali vas vsakdanje življenje spravlja ob živce? Po pisanju revije The People boste na začetku poletja spakirali kovčke in za nekaj dni zapustili mesto, da si opomorete. “Ko prispete na cilj, se boste končno lahko sprostili,” napoveduje Stardust.

Strelec

Ljubezen je na vidiku! “Strelci se boste intimno zbližali s partnerji in poglobili odnos,” ugotavlja Stardust in dodaja, da boste sklenili zavezo, ki bo trajala vse življenje.

Kozorog

Ta čas namenite iskanju ravnovesja, svetuje astrologinja in opozarja: “Odnosi bodo na preizkušnji, če se ne boste bolj posvečali druženju in zabavi.”

Vodnar

Vodnarji si morate vzeti čas zase. Po poročanju The People se boste morali vodnarji kljub pričakovanjem drugih umakniti in osredotočiti nase. Vaši odnosi se bodo močno izboljšali, ko boste sebe postavili na prvo mesto, saj boste bolj sproščeni in s tem tudi bolj prijetna družba.

Ribi

Ribe boste v času solsticija v svojem elementu, napoveduje Stardust. Ker se boste osredotočali na razvijanje svoje ustvarjalnosti, bodo drugi videli vašo romantično naravo, s čimer boste pridobili nemalo oboževalcev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!