Ljubezenski horoskop za oktober 2021: preverite, kakšni so vaši obeti

Magazin 03. Okt. 202109:12
Delite:
jesenski listi
Foto: Profimedia

Za nekatere bo oktober mesec prekinitev odnosov z bivšimi partnerji, za druge pa bodo prihodnji dnevi potekali v ritmu čudovitih trenutkov. Kako kaže vašemu znamenju?

Oven

Končno je napočil trenutek, da se tisti, ki so rojeni v znamenju ovna, znebijo vsega, kar ogroža njihovo srečo. Prvi del oktobra je še zlasti primeren za reševanje družinskih težav, kar bo zagotovo prineslo olajšanje. Obstaja možnost, da bodo tisti, ki niso v zvezi, pritegnili osebo, ki jim bo življenje obogatila z ljubeznijo. Tisti, ki so v zvezi in imajo v njej težave, pa naj se odločijo za razmislek, kako naprej. Ta mesec se bo težko izogniti zahtevnim pogovorom, vseeno pa ni dobro odlašati do konca oktobra – zadnji teden ni priporočljiv za soočanja in konflikte.

Bik

Za bike velja, da bo oktobra njihovo osebno življenje precej živahno in razburkano, tako da se je dobro pripraviti na to. Za tiste, ki si prizadevajo bolje razumeti sebe, bo to odlično obdobje. Tisti biki, ki jim bo uspelo okrepiti svojo energijo, bodo imeli več možnosti za uspeh na ljubezenskem področju. Nekateri se bodo morda počutili malce osamljene, a to je zgolj začasna faza.

Dvojčka

Sredi oktobra bodo stvari postale bolj jasne in vse se lahko zgodi v zgolj nekaj dneh. Tistim, ki so imeli težave v zvezi, bo uspelo najti skupni jezik s partnerjem: priporočljivo je, da si vzameta čas zase, za skupne sprehode ali za romantičen konec tedna. Za samske dvojčke pa obstaja možnost, da najdejo uteho v objemu bivše ljubezni. Oktober je tudi pravo obdobje za izboljšanje družinskih odnosov. Umirjenost je tisto, kar dvojčki zdaj potrebujejo.

Rak

Oktober je pravi mesec, da čustveni raki vzamejo vajeti v svoje roke in se bolj posvetijo skrbi zase. Treba je omejiti razmišljanja o neuresničenih upih. Priporočljivo je delati na samozaupanju, saj to prinaša dobro energijo, mogoča pa so tudi srečanja z novimi ljudmi. Dobro bi bilo, če bi raki malce zapustili svojo cono udobja in pustili, da se zgodijo spremembe. Tisti, ki so se pripravljeni tako odpreti, imajo možnost za novo ljubezensko zgodbo. Še zlasti če sami naredijo prvi korak.

Lev

Ko gre za denar, posel in odnose, se oktober zdi skorajda idealen mesec za leve. Najboljše obdobje za novo ljubezen je zadnji teden oktobra, takrat je čas za živahno družabno življenje in sklepanje novih poznanstev. Za leve velja, da bi se bilo treba znebiti slabih spominov, ki jih je treba predelati in preseči, to velja predvsem za družinske odnose. Tako bodo lahko živeli v sedanjosti in mirno gradili svojo prihodnost. Zdi se, da so ljudje, rojeni v tem horoskopskem znaku, prav zdaj na pravem mestu in v pravem času, zato je treba izkoristiti trenutek.

Devica

Sreča bo na strani tistih devic, ki se ne bodo ustavile pred sprejemanjem pomembnih odločitev. Oktobra obstaja velika možnost za dober zaslužek in izboljšanje odnosa s partnerjem. Treba se je le paziti lažnih občutkov in se ne oklepati preteklosti – zaradi tega bi lahko device stopicale na mestu. Bolje je, da se zavedajo, kaj je pomembno: tisto, kar se dogaja tukaj in zdaj. Device, ki so samske, se lahko veselijo vabila na zmenek, a dobro bi bilo, če so pozorne na svoje vedenje, ki je včasih lahko malce preveč sproščeno.

Tehtnica

Za ta horoskopski znak je oktober posebno obdobje, treba je le zaupati notranjemu glasu, saj lahko sledi nekaj posebnega in izjemno lepega. Tehtnice, ki so v zvezi, naj se malce potrudijo in izognejo rutini, ki je lahko zelo škodljiva za odnos – za popestritev vsakdana bodo dobrodošle majhne, romantične pozornosti. Samske tehtnice se bodo prepuščale brezskrbnemu in neobvezujočemu spogledovanju, mogoči so tudi stiki z nekdanjo ljubeznijo. Zdi se, da je trenutno vse tako, kot je treba.

Škorpijon

Oktobra bodo strastni škorpijoni v središču pozornosti, saj jih bo spremljala sreča, ko gre za ljubezensko področje. Obeta se izboljšanje odnosov, še zlasti če se bodo malce potrudili: tisti, ki so v zvezi, naj si le vzamejo čas za partnerja ali partnerko in se odpravijo na krajše, spontane in romantične počitnice za dva. Zdaj je čas, ko drugi potrebujejo škorpijonovo pozornost, in če jim jo ponudi, se bo to vsekakor obrestovalo. Skrb za druge je hkrati skrb zase, kajne?

Strelec

Odlično obdobje, ko gre za ljubezen in odnose. Strelci se lahko malce sprostijo in prepustijo spremembam, ki se jim obetajo, pri tem pa jih bodo bližnji na vso moč podpirali. Treba je pozabiti na prepuščanje negativnim čustvom, ki bi lahko slabo vplivala na ljubezensko pravljico. Tisti, ki izkušajo novo ljubezen, naj se ne prepuščajo slabim mislim in negativnim čustvom. Dobro bo, če vzamejo vajeti v svoje roke in dajo jasno vedeti, da živijo po svojih pravilih in pričakovanjih.

Kozorog

Morda je oktober pravi mesec, da se kozorogi začnejo bolj zavedati lastnih napak in se učiti iz njih. Ko gre za ljubezen, bo še zlasti živahna sredina meseca, ko je treba posvetiti posebno pozornost svojemu vedenju do ljubljene osebe. Kozorogi, ki so v partnerskem odnosu, naj se osredotočijo na pozitivne spomine in lepe trenutke ter posvetijo več časa pomembnemu drugemu v njihovem življenju. Tisti, ki šele vstopajo v odnos, naj ne skrbijo – vse se bo dobro izteklo.

Vodnar

Če bi potrebovali nasvet, ko gre za odnose, bo najboljši iskren pogovor s kakšnim družinskim članom. Vodnarji se bodo morda morali malce bolj zavzeti zase, tako v službi kot v domačem okolju. Potrebna je previdnost pri obljubah – najprej se je treba prepričati, ali jih je mogoče izpolniti. Prav tako je treba odmisliti notranje strahove in skrbi ter delati na samozaupanju. Tako se lahko odprejo nove poti, ko gre za ljubezenske odnose.

Ribi

V oktobru se lahko nadejajo nečesa lepega in velikega, še zlasti če se je romantični odnos začel pred kratkim. Tiste ribe, ki so v zvezi, bodo navdušene nad spet obujeno strastjo. Vsekakor je to prijazen mesec, ki bo prinesel olajšanje od skrbi in konfliktov. Priporočljivo je malce previdnosti, ko gre za družinske odnose, saj so mogoča nestrinjanja, ki pa bodo trajala le kratek čas. Na koncu se bo vse lepo rešilo.

Komentari

Vaš komentar