Luksuzni SUV s pečico za pico. Bi ga imeli?

Magazin 19. Jun 202405:05 0 komentarjev
Lexus GX Monogram
Foto: Zajem zaslona/X

Japonski proizvajalec avtomobilov je najnovejši SUV spremenil v pravcato "kuhinjo na kolesih". Poleg pečice ima tudi čisto poseben ledomat in odprt bife.

V nekatere avtomobile proizvajalci vgrajujejo vse mogoče, tudi bolj eksotične dodatke, ki naj bi pritegnili ali zadovoljili petične, pa tudi manj petične kupce.

Zdaj se je med dodatke vpisala tudi pečica za pico, poroča hrvaški portal index.hr. Avtomobila s tem precej nekonvencionalnim dodatkom pa niso izdelali na Kitajskem, kjer vozila radi opremljajo z vsem mogočim “luksuzom”, pač pa na Japonskem. In to pri Lexusu, ki je, kar se opreme tiče, precej bolj tradicionalen, piše portal.

Gre za SUV model lexus GX, ki ga je proizvajalec razvil z luksuzno blagovno znamko Monogram. Seveda pečica ni namenjena pripravi izključno pice, pač pa v njej lahko pripravite tudi kakšno drugo jed.

Ker k dobri hrani gre tudi dobro ohlajena pijača, ne čudi, da je Lexus v avto vgradil tudi hladilnik. Dodane so tudi specializirane shrambe, recimo za vinske kozarce in ostalo, kar iz GX naredi pravo kuhinjo na kolesih. In še to, avto ima tudi ledomat, ki namesto ledenih kock ustvarja kroglice. Nameščen pa je med zadnjimi sedeži.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!