Mlada kmetica navdušila s preobrazbo

Magazin 09. Jul 202410:16 0 komentarjev
Anđelija Ilić
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Njen video na TikToku, ki si ga je ogledalo že več kot 2,5 milijona ljudi, je naletel na velik odziv.

Anđelija Ilić iz Srbije je na TikToku delila video, ki je navdušil ne samo Srbe, temveč ves Balkan. Posnetek si je ogledalo že več kot 2,5 milijona ljudi.

V posnetku Ilić najprej nosi delovna oblačila, nato pa pokaže osupljivo preobrazbo v elegantni večerni obleki, v kateri je blestela na valeti.

Njena preobrazba je očarala številne gledalce. “Čestitam, čudovita si”, “Lepa v obeh kombinacijah”, “Top”, “Ne potrebuješ niti grama ličil”, “Mladim si lahko navdih in vzor” … so se vrstili navdušeni komentarji.

Ilić je za portal 017 spregovorila o domačih obveznostih. Povedala je, da je odlična učenka in da poleg šole pomaga staršem na kmetiji, kjer skrbi za krave. Vstaja ob petih zjutraj, da lahko opravi vse svoje obveznosti.

Krave se je naučila molsti pri 11 letih

“Vstanem okoli pete ure in dam živini seno. Oče in mama pravita, da sem njuna desna roka, seveda tega ne delam sama,” je povedala za omenjeni portal.

“Krave sem se naučila molsti pred štirimi leti,” je povedala 15-letnica in dodala, da je bilo sprva malo neprijetno in ji ni takoj uspelo osvojiti te spretnosti, a je sčasoma postalo lažje, celo preprosto. “Imam posebno ljubezen do krav. Vsaka ima svoje ime in dala sem jim sodobna imena. Kmalu bomo imeli tudi bike,” je še povedala.

“Vsi mislijo, da se v hlev hodim samo fotografirat, pa ni tako,” je zaključila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!