Na družbenih omrežjih iskala moškega s področja financ: sledilo je presenečenje

Magazin 13. Jun 202413:13 1 komentar
Megan Boni
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Posnela je 19-sekundni video, ki jo je čez noč izstrelil med zvezde.

Če uporabljate TikTok, ste verjetno že opazili video s tem zvokom. In ne gre za pesem svetovno znane zvezde.

Pred nekaj tedni je tiktokerka Megan Boni, znana kot Girl On Couch, objavila posnetek, v katerem je zastavila preprosto vprašanje: “Ali sem pravkar napisala pesem poletja?” Šala je v tem, da pesem z naslovom “Man In Finance” sploh ni pesem, je pa postala velika uspešnica, piše Index.hr.

“Iščem moškega s področja financ. Skrbniški sklad. Visok meter petindevetdeset. Finance,” ponavlja Boni v 19-sekundnem posnetku, ki je takoj postal viralen in je do zdaj zbral že 45 milijonov ogledov.

@girl_on_couchCan someone make this into an actual song plz just for funzies♬ original sound – Girl On Couch

Številni uporabniki TikToka so ustvarili posnetke s tem besedilom, vključno z Billie Eilish. Tudi David Guetta je sodeloval z Boni in ustvaril svojo priredbo.

Boni je v pogovoru za BBC povedala, da pravzaprav ne išče uglednega bankirja z debelo denarnico. “Mislim, da nama ne bi uspelo,” je dejala. Te misli so se ji utrnile, ker se je naveličala aplikacij za zmenke in stalnih vprašanj, kdaj si bo našla fanta.

“Danes aplikacije za zmenke vsem dvigujejo pričakovanja. Želela sem se le pošaliti o dekletih, kot sem jaz, ki se pritožujejo, da so samska, medtem ko imajo seznam nerealnih zahtev,” je pojasnila.

Ne želi postati glasbenica

“Pomislila sem: Zakaj menite, da lahko napišem pesem ali album? Sem tako lahkomiselna oseba. Pisanje glasbe me sploh ne zanima,” je povedala. Kljub temu je vesela, da je njeno besedilo postalo viralno.

“Nadaljevanje nikoli ni tako dobro kot izvirnik. Ni možnosti, da bi izdala še eno pesem, ki bi dosegla enak uspeh,” pravi. Zaradi nenadnega uspeha pa se počuti “malo nelagodno”. “Nekateri umetniki se vse življenje trudijo, da bi dobili pogodbo z založbo, sama pa sem samo sedela na kavču. Ampak tako deluje internet,” je dejala.

Ko bo navdušenje popustilo, se želi posvetiti igranju in komediji.

“Moje sanje nikoli niso bile postati glasbenica. Vesela sem, da se je to zgodilo, a resnično želim izkoristiti to priložnost za nekaj, kar resnično rada delam. Želim si nastopiti v oddaji Saturday Night Live. To je moj cilj,” je zaključila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje