Na valeto prišla na zelo nenavaden način: “Vsi so se smejali, a me ni sram”

Magazin 18. Jun 202410:13 10 komentarjev
s traktorjem na valeto
Foto: Zajem zaslona/Facebook

Mlada Srbkinja je v nedeljo poskrbela za pravo senzacijo, saj je na valeto prišla na zelo nenavaden način.

Na užiškem Trgu Partizana v Srbiji nihče ni ostal ravnodušen, saj je dekle, ki je uspešno zaključilo osnovno šolo, poskrbelo za različne odzive navzočih. Tijana Marković je namreč prispela na valeto tako, da je pritegnila veliko pozornosti – izstopila je s traktorja.

Marković je s prihodom na traktorju, ki ga je vozil njen oče, presenetila tako mimoidoče kot šolske prijatelje.

Traktor se je ustavil, njen oče je odprl vrata, iz vozila pa je z velikim nasmehom in v zeleni obleki izstopila lepa Tijana. Njen oče jo je spremljal in ni skrival, kako zelo je ponosen na hčerko.

“Ne vem, kako je oče prišel na to idejo, vendar sem se strinjala z njo. Nameravam se vpisati na tehnično in grafično risanje. Moji prijatelji so se smejali, mene pa ni bilo sram. Nimam se česa sramovati, sem z vasi,” je ponosno povedala Tijana Marković.

Pod videom so se pojavili številni komentarji, ki so pohvalili njo in njenega očeta.

“Bravo za Tijano in njenega očeta. Izvirna ideja čudovitih oseb, ki ponosno predstavljata svoje delo,” je zapisal eden od uporabnikov.

“Tisti traktor jih je nahranil in je več vreden kot marsikateri avto. Verjamem, da imajo tudi avto in hišo ter posestvo, na katerem vsi pridno delajo in zdravo živijo ter tako vzgajajo svoje otroke. Če bi imeli več takih družin, bi vsi cveteli. To je v ponos, sramota pa so tisti, ki se sramujejo staršev in kruha, s katerim so se hranili,” je dodal drugi uporabnik.

“Čestitke za to. Edinstvena, spoštujete tradicijo in poreklo. Srečno na nadaljnji poti in ostani tako posebna,” so ji sporočali v komentarjih.

BONUS VIDEO:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje