Recept: namaz iz smetane in jajc

Magazin 07. Jul 202104:00 > 08:32 0 komentarjev
Namaz iz jajc
PROFIMEDIA

Namaz iz jajc, ki se hitro pripravi.

Sestavine:

1 kisla smetana

2 kuhani jajci

50 g majoneze

1 strok česna

polovica čebule

1 žlica sesekljanega peteršilja

sol in poper po okusu

Priprava:

V kislo smetano dodajte sesekljana jajca in vse skupaj dobro premešajte z vilicami.

Dodajte majonezo in na drobno sesekljano čebulo in česen ter na koncu še poper in sol. Dobro premešajte in pustite na hladnem.

Namaz postrezite na opečenem toastu ali na krekerjih ter posujte s peteršiljem.

Namaz lahko hranite v hladilniku do 4 dni.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!