Natakarica skrivaj posnela gosta in izgubila službo: gost je razkril resnico

Magazin 13. Jun 202414:28 2 komentarja
TikTok, posnetek, restavracija, viralno
Foto: Zajem zaslona/TIKTOK

Potem ko je njen posnetek gosta z nenavadno spremljevalko postal viralen, je natakarica ostala brez službe. Nato se je oglasil še gost.

“Nimam besed”, je videoposnetek naslovila uporabnica TikToka.

“Delam v lepi restavraciji v Charlotti in morate videti, kaj je prišlo skozi vrata,” je povedala v posnetku, potem pa kamero obrnila proti jedilnici in približala posnetek. V jedilnici je za mizo sedel gost z nenavadno spremljevalko, napihljivo lutko za seks – sicer spodobno oblečeno. Kot je videti iz posnetka, je gost “spremljevalki” naročil tudi pijačo.

Posnetek uporabnice, ki ima na družbenem omrežju le vzdevek Tbone, je postal viralen. To pa se za Tbone ni dobro končalo. “Na delu sem naredila video, ki je postal viralen, in izgubila službo,” je v enem od naslednjih videov napisala Tbone in pojasnila, da je bil razlog za odpoved to, da naj bi okrnila ugled restavracije. “Ničesar ne obžalujem, bila sem poredno dekle,” je še zapisala.

Se je pa na njen prvi video v komentarjih oglasil gost, ki je v restavracijo prišel z napihljivo spremljevalko. Iz njegovega komentarja je razvidno, da je izgubil pri neki igri, zaradi česar je moral “odslužiti kazen”, ki so mu jo naložili soigralci. Gost, ki ima prav tako profil na TikToku z vzdevkom Papi Chulo, pa je tam objavil svoj, subjektivni posnetek z “zmenka” v restavraciji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje