Če ste ljubitelj mesnih kroglic ali mesnih polpet, vam bo naslednji trik prišel še kako prav. Jed bo okusnejša in bolj sočna.
Če sodite v tisto skupino kuharjev, ki mešanici mletega mesa dodajajo drobtine, vam ponujamo še tri okusnejše različice, ki bodo jed dvignile na novo raven.
Če tega še ne počnete, je skrajni čas, da mešanici mletega mesa dodate še katero izmed naslednjih sestavin, piše N1 Zagreb.
Rdeča čebula
Namesto drobtin uporabite pretlačeno rdečo čebulo. Ne samo, da vam mesne kroglice in polpeti ne bodo razpadli, ampak bodo tudi okusnejši.
Ovseni kosmiči
Ovsene kosmiče namočite v mleko. Ko se napihnejo, jih dodajte mesu. Navdušeni boste.
Zdrob
Drobtine lahko nadomestite tudi z zdrobom, ki bo prav tako izboljšal okus. Še en pomemben nasvet je, da meso pred praženjem pustite pol ure v hladilniku, še piše N1 Zagreb.
Kakšno je tvoje mnenje o tem?
Bodi prvi, ki bo pustil komentar!