Pokovka ni nujno nezdrava – sploh če pri njeni pripravi ne uporabite veliko soli ali masla. Lahko pa to jed še dodatno popestrite.
Pokovko lahko naredimo na dva načina – v mikrovalovni pečici ali pa jo spečemo v posodi na štedilniku. Običajno jo na koncu le posolimo (razen seveda tiste, ki jo pripravimo v mikrovalovni pečici in je običajno že soljena). Lahko pa dodamo še eno sestavino, s čimer bo njen okus veliko bolj poln, piše Dnevnik.hr.
Tiktokerka je pokovki na koncu dodala sestavino, na katero ob pripravi tega prigrizka pomisli le malokdo. Pečeni pokovki je dodala žlico toplega arašidovega masla. Vse skupaj je nato dobro prenašala, da se arašidovo maslo porazdeli in “doseže” vso pokovko.
Pod videom, ki ga je objavila uporabnica, so se zvrstili številni komentarji, v katerih so drugi uporabniki zapisali, da tudi sami kdaj eksperimentirajo pri pripravi pokovke. Eden od uporabnikov je denimo zapisal, da pokovki doda mešanico začimb, nekateri pa so predlagali, da to jed začinimo kar z rdečo papriko in česnom v prahu.
Kakšno je tvoje mnenje o tem?
Bodi prvi, ki bo pustil komentar!