Recept: dišeči kruhki

Magazin 25. Mar 202204:00 0 komentarjev
kruhki
PROFIMEDIA

Hrustljavi kruhki z mocarelo.

Sestavine:

– 1 bageta

– 2 žlici oljčnega olja

– 3 žlice masla

– 3 stroki česna

– poper, origano

– 1 skodelica naribane mocarele

– drobnjak

Priprava:

Kruh narežite in položite v pekač, obložen s papirjem za peko.

V majhni posodi zmešajte zmehčano maslo, oljčno olje, sesekljan česen, sol, poper in origano.

Namažite kruh.

Pecite ga približno deset minut pri 180 stopinjah Celzija, vzemite ga iz pečice in posujte z naribano mocarelo in nasekljanim drobnjakom ali peteršiljem.

Kruhke postavite v pečico še za nekaj minut, dokler se sir ne stopi. Postrezite toplo.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!