Recept: krompir z bučkami in papriko

Magazin 22. Mar 202204:00 0 komentarjev
zelenjava
PROFIMEDIA

Zelenjava iz pečice je odličen predlog za kosilo.

Sestavine:

– 1 večja bučka

– 6 do 8 krompirjev

– 1 česen

– 1 čebula

– 1 rdeča paprika

– 6 žlic krušnih drobtin

– 60 ml oljčnega olja

– sol, poper

Priprava:

Krompir, bučke in papriko narežite na kocke, čebulo in česen sesekljajte in vse premešajte.

Začinite po želji, dodajte olje, krušne drobtine in spet dobro premešajte.

Vse dajte v naoljeno posodo, v kateri boste pekli zelenjavo.

Pri 200 stopinjah Celzija pecite približno 30 minut.

Med pečenjem nekajkrat premešajte.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!