Mini pice brez testa.
Sestavine:
– 1 bučka (400 g)
– 4 žlice paradižnikove mezge
– 4 sesekljanih oliv
– 40 g šunke
– 40 g sira
– origano
– 3 žlice krušnih drobtin
– sol
Priprava:
Bučko dobro operite, odrežite sprednji in zadnji del in narežite bučko na kolobarje, debele približno 1 centimeter.
Na krožnik dajte krušne drobtine in vanje povaljajte spodnji del kolobarjev ter jih položite na pekač, obložen s papirjem za peko.
Posolite po okusu.
Na vsak kolobar dajte paradižnikovo mezgo.
Nato nanj položite šunko, sir in olive. Na koncu dodajte origano.
Bučke pecite v segreti pečici pri 220 stopinj Celzija približno 15 do 20 minut.
Dober tek!
Kakšno je tvoje mnenje o tem?
Bodi prvi, ki bo pustil komentar!