Recept: pašteta iz sardin

Magazin 22. Okt 202104:00 > 06:24 0 komentarjev
Sardinin namaz
PROFIMEDIA

Pašteto iz sardin lahko postrežete kot predjed ali obrok.

Sestavine:

– 1 konzerva sardin

– 2 kuhani jajci

– 50 g masla

– 100 g belega sira

– 100 g kisle smetane

– 1 žlička gorčice

– 1 žlica sesekljanega peteršilja

– sok 1/2 limone

– malo čebule

– sol in poper, po želji

Priprava:

Sardine pretlačite z vilicami, dodajte dve pretlačeni skuhani jajci, sesekljano čebulo in ostale sestavine. Vse premešajte.

S paličnim mešalnikom naredite pašteto.

Pašteto pustite v hladilniku nekaj ur, dokler se ne ohladi.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!