Okusna jed iz jajčevcev, ki se hitro pripravi.
Sestavine:
(za 1 osebo)
– 1 jajčevec
– 1 večji paradižnik
– 1 strok česna
– 5-6 listov sveže bazilike
– 50 g šunke
– mocarela, po okusu
– oljčno olje
– nariban parmezan
– sol
Priprava:
Jajčevec narežite na kolobarje, debele približno 1,5 centimetra. Položite jih na pekač in vsak kolobar premažite z malo oljčnega olja.
Vse sestavine za nadev narežite na kocke, dodajte sesekljan česen, posolite in po želji dodajte pekočo papriko.
Razporedite nadev po kolobarjih in posujte z naribanim parmezanom.
Pecite pri 200 stopinjah približno 15 minut.
Dober tek!
Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku.
Kakšno je tvoje mnenje o tem?
Bodi prvi, ki bo pustil komentar!