To jed zanimivega okusa postrezite z rižem in belim vinom.
Sestavine:
– 300 g piščančjega fileja
– 150 g ananasa (lahko tudi iz pločevinke)
– 1 žlička suhih zelenjavnih začimb
– 1 žlička curryja
– malo ingverja v prahu
– 0,5 dcl smetane za kuhanje
– sol, poper
– malo masla za praženje
– 1 dcl vode
– 1 dcl mleka
Priprava:
Meso in ananas narežite na kocke.
Stopite maslo. Meso posujte z zelenjavnimi začimbami in pražite približno 15 minut. Meso vzemite iz ponve.
V isti maščobi pražite ananas nekaj minut, nato dodajte vodo, curry in ingver. Pustite vreti dve do tri minute.
V omako dodajte smetano in vrnite meso v ponev. Kuhajte še nekaj časa. Po potrebi posolite in popoprajte.
Dober tek!
Kakšno je tvoje mnenje o tem?
Bodi prvi, ki bo pustil komentar!