Recept: piščančji ražnjiči v jogurtovi marinadi

Magazin 25. Okt 202104:00 > 06:10 0 komentarjev
Ražnjiči
PROFIMEDIA

Piščančji ražnjiči, v katerih boste uživali.

Sestavine:

– 5 kosov piščančjega fileja

– 2 žlički soli

– 1/2 žličke popra

– 1/4 žlički mlete pekoče paprike

– 2 žlički mlete sladke paprike

– 1 žlička česna v prahu

– 2 žlici sesekljane bazilike

– 1 skodelica gostega jogurta

– sok polovice limone

– 1/4 skodelice oljčnega olja

In še:

– 20 palčk za žar

Priprava:

Piščančje meso narežite na kocke in ga marinirajte v začimbah, jogurtu, limoninem soku in oljčnem olju.

Pokrijte ga in pustite v hladilniku najmanj dve uri.

Marinirano meso napičite na palčke.

Na žaru ga pecite približno 20 minut na zmernem ognju.

Lahko ga pečete tudi v pečici na 210 stopinjah Celzija, približno 35 minut.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!