Recept: piščanec z bučkami

Magazin 22. Apr 202204:00 0 komentarjev
piščanec in bučke
BonApeti.rs/YOUTUBE

Preprosto in okusno kosilo.

Sestavine:

– 4 piščančji zrezki

– suhe zelenjavne začimbe, poper, sladka paprika

– 1 strok česna

– 1 manjša bučka

– 150 ml smetane za kuhanje

– 2 žlici olja

– 100 g naribanega sira

– 100 g mocarele

Priprava:

Zrezke začinite s poprom, suhimi zelenjavnimi začimbami in papriko in jih pecite dve minuti na obeh straneh. Položite jih v pekač. V istem olju pražite česen in bučke še nekaj minut in začinite po želji.

Bučke razporedite prek zrezkov. V ponev dajte smetano in naribani sir in mešajte, dokler se ne stopi. Začinite po želji. Prelijte prek bučk in dodajte še mocarelo. Pecite pri 200 stopinjah Celzija 20 minut. Postrezite z rižem ali solato.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!