Recept: pita iz krompirja in bučk

Magazin 19. Jun 202204:00 0 komentarjev
pita
PROFIMEDIA

Enostavna za pripravo in odlična za zajtrk.

Sestavine:

– 6 do 8 krompirjev

– 2 korenčka

– 1 bučka

– 1 čebula

– 4 jajca

– 120 g pšenične moke, 30 g koruzne moke in 20 g polente

– 120 ml olja

– sol, poper

Priprava:

Krompir, bučko in korenčka naribajte. Vse premešajte, dodajte jajca, olje, sesekljano čebulo, sol in poper.

Testo vlijte v pekač, obložen s papirjem za peko, in pecite v segreti pečici pri 190 stopinjah Celzija približno 30 minut, dokler ne dobi zlate barve.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!