Recept: testenine v omaki iz pistacij

Magazin 04. Okt 202104:00 > 06:57 0 komentarjev
Testenine pistacia
PROFIMEDIA

Omaka iz pistacij in gorgonzole da testeninam poseben okus.

Sestavine:

– 300 g testenin

– 2 žlici oljčnega olja

– 60 g gorgonzole

– 300 ml smetane za kuhanje

– 1 žlica suhih zelenjavnih začimb

– sol, poper

– 90 g sesekljanih pistacij

– 40 g naribanega sira

Priprava:

Testenine skuhajte v slani vodi in jih precedite.

V segreto olje dajte gorgonzolo in dodajte smetano.

Omako kuhajte na zmernem ognju, dodajte suhe zelenjavne začimbe, poper in na koncu še pistacije.

V omako dodajte testenine in rahlo premešajte.

Postrezite toplo, posuto z naribanim sirom in solato po želji.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!