Recept: topla kokosova kaša

Magazin 08. Avg 202204:00 > 08:59 0 komentarjev
kaša
PROFIMEDIA

Zelo okusna in nasitna kaša.

Sestavine:

– 2 žlici kokosove moke

– 2 žlici mletega lana

– 150 ml vode

– malo soli

– 1 razžvrkljano jajce

– 1,5 žličke masla

– 1 žlica sladke smetane

– 1 žlica rjavega sladkorja

– sadje po želji

Priprava:

V manjšo posodo dajte kokosovo moko, mleta lanena semena, ščepec soli in vodo.

Premešajte in kuhajte na zmernem ognju. Mešajte do zgoščevanja.

Posodo umaknite s štedilnika, dodajte jajce in ves čas mešajte.

Znova jo postavite na štedilnik in kuhajte, dokler se kaša ne zgosti.

Umaknite jo s štedilnika in mešajte približno pol minute, nato dodajte maslo, sladko smetano in sladkor.

Kašo vlijte v skledo in dodajte sadje.

Postrezite toplo.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!