Recept: zelenjavna juha

Magazin 24. Jan 202204:00 0 komentarjev
Juha
PROFIMEDIA

Vedno dobra izbira za lahko kosilo.

Sestavine:

– 2 krompirja

– 2 korenčka

– 2 pora

– 1 manjši gomolj zelene

– 2 stroka česna

– peteršilj

– zelenjavna kocka za juho

– sol, poper

– oljčno olje

Priprava:

Zelenjavo narežite na kose in prelijte z vodo.

Ko zavre, dodajte zelenjavno jušno kocko in kuhajte, dokler se zelenjava ne zmehča.

Premešajte s paličnim mešalnikom, začinite in dodajte sesekljani peteršilj in česen.

Kuhajte nekaj minut.

Juho prelijte z oljčnim oljem ali dodajte žlico kisle smetane in naribani parmezan.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!