
Zelenjavna solata je lahko okusen obrok za zajtrk, kosilo in večerjo, toda ali veste, kateri sestavini bi se morali v solatah izogibati?
Oglaševanje
Slavna poljska kuharica Magda Gessler je razkrila svojo skrivnost, piše Krstarica.
Znana kuharica že dolgo svetuje, kaj, kako in kdaj pripravljati obroke. Solata iz zelenjave morda zveni kot preprost recept, pri katerem je težko zgrešiti – a ne nemogoče.
Oglaševanje
Gessler je pred nekaj časa predstavila svoj priljubljeni recept za solato iz zelenjave. Sestavljena je iz kuhanega krompirja, korenja, kislih kumaric, zelenega graha in trdo kuhanih jajc.
Ali obstaja nekaj, česar nikoli ne bi smeli dodati v solato? Po mnenju poljske kuharice je to čebula. Po besedah kuharice procesi, ki potekajo pri fermentaciji čebule, povzročijo, da izpušča neprijeten vonj, kar lahko popolnoma pokvari okus solate.
Kakšno je tvoje mnenje o tem?
Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje
Oglaševanje
Kakšno je tvoje mnenje o tem?
Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje
Oglaševanje
Najbolj brano
Oglaševanje
Oglaševanje