Voznica pod havbo odkrila sporočilo mehanika: komu je bilo namenjeno?

Magazin 15. Jun 202420:06 1 komentar
ženska, havba, avtomobil
Foto: PROFIMEDIA

Mehanik je sporočilo pustil vpisano na zračni filter, ki ga je zamenjal. Nekateri menijo, da sploh ni bilo namenjeno lastnici.

Ženska, ki ji je mehanik zamenjal zračni filter, je bila presenečena in zgrožena, ko je odkrila, da ji je ob tem pustil tudi sporočilo.

Fotografijo filtra, na katerem je napisano “You are FAT” (“Ti si DEBEL/A”), je njen zaročenec objavil na družbenem omrežju Reddit.

Avtor objave ni razkril, ali se jima je s partnerko sporočilo zdelo smešno ali žaljivo, vendar so uporabniki na družabnem omrežju hitro delili svoje mnenje o njem. Mnogi so sporočilo grajali, da je žaljivo, oglasili pa so se tudi drugi mehaniki.

Nekateri so napisali, da mehaniki to pogosto počnejo.

Razlogov pa je lahko več: nekateri to naredijo iz šale, eden pa je zapisal, da sporočilo ni bilo namenjeno lastnici avtomobila. “Če niste mehanik, bi lahko bili prepričani, da je sporočilo namenjeno stranki,” je zapisal. “Prepričan pa sem, da mehanik, ki je to storil, stranke sploh ni videl. Sporočilo je bilo očitno namenjeno naslednjemu mehaniku, ki bi filter zamenjal ali očistil,” je dejal.

Portal Lad Bible, ki je o tem poročal, je zapisal, da so mehanično delavnico vprašali za komentar, vendar ni znano, kaj so od tam odgovorili.

BONUS VIDEO:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje