21-letnik pretepel nekdanjo partnerko: odpeljali so jo v bolnišnico

Črna kronika 10. Jul 202410:51 2 komentarja
zenska nasilje
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Novomeški policisti so obravnavali 21-letnika, ki je pretepel nekdanjo partnerko ter brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozil pod vplivom prepovedanih drog. Kot so v postopku ugotovili policisti, so ga v preteklosti že obravnavali zaradi nasilja v družini.

S Policijske uprave (PU) Novo mesto so sporočili, da so bili v torek popoldne obveščeni o poškodovani ženski na območju Trebnjega. Reševalci so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da naj bi žrtev pretepel nekdanji partner in se po dejanju odpeljal z osebnim avtomobilom, so še pojasnili na PU Novo mesto in dodali, da so osumljenca izsledili in mu odvzeli prostost ter ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili preizkus, ki je potrdil prisotnost drog. Ob tem so policisti še ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu zasegli avtomobil. Gre za 21-letnega nasilneža, ki so ga policisti v preteklosti že obravnavali zaradi nasilja v družini. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje