Avto “pobegnil” voznici in povozil sopotnico

Črna kronika 22. Okt 202414:06 0 komentarjev
parkiranje parkirišče
Foto: PROFIMEDIA

Voznica osebnega vozila je v Trbovljah parkirala vozilo, ki pa ga ni primerno zavarovala. Vozilo se je začelo premikati vzvratno in z vrati podrlo voznico. Sopotnico, ki je pred tem že izstopila iz vozila in ga skušala ustaviti, pa je avto prevozil, zato je huje poškodovana.

Na Policijski upravi Ljubljana so bili v ponedeljek popoldne obveščeni o prometni nesreči v Trbovljah. Voznica osebnega avtomobila je parkirala na parkirišču, vendar vozila ni primerno zavarovala, zato se je začelo pomikati vzvratno.

Voznico, ki je ob istem času izstopala iz svojega vozila, so odprta voznikova vrata podrla na tla, pri tem pa se je lažje poškodovala. Njena sopotnica, ki je takrat že izstopila iz avtomobila, je poskušala trčenje ustaviti, vendar jo je vozilo podrlo na tla in prevozilo. Utrpela je hujše poškodbe, vendar pa njeno življenje po do zdaj znanih podatkih ni ogroženo, so še pojasnili na policiji.

Policisti za zdaj vse okoliščine nesreče še preverjajo in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno sodišče.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!