Policisti so ustavili moškega in postali pozorni na močan vonj iz nahrbtnika

Črna kronika 29. Avg 202413:38 4 komentarji
zasežena konoplja
Foto: Policijska uprava Nova Gorica

Policisti so v Ajdovščini obravnavali moškega, ki je imel v nahrbtniku tri vrečke posušene konoplje.

Včeraj okoli poldneva so kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Nova Gorica v Ajdovščini izvedli postopek s 43-letnim moškim. Ta je imel pri sebi nahrbtnik, iz katerega se je širil močan vonj, zato je obstajal sum, da ima v njem prepovedano drogo konoplja, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

V nadaljevanju postopka je moški novogoriškim kriminalistom prostovoljno izročil tri plastične vrečke z vsebino posušenih delcev zeleno-rjave rastline. Zasežene vrečke s posušeno rastlino skupne teže približno enega kilograma, namenjeni nadaljnji prodaji, so kriminalisti zaradi suma, da gre za prepovedano drogo, poslali v nadaljnjo analizo.

Če bo rezultat predhodnega testa pozitiven, bodo zoper 43-letnega osumljenca skladno z usmeritvami okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, so še zapisali na PU Nova Gorica.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje