Ker jim ni želel izročiti denarja, so ga roparji pretepli in hudo poškodovali

Črna kronika 08. Sep 202411:50 3 komentarji
Park Tivoli
Foto: Ziga Zivulovic jr./Bobo

V soboto zvečer so v centru Ljubljane štirje osumljenci poskušali oropati moškega. Ker jim ni želel izročiti denarja, so ga pretepli. Policisti so jih prijeli na območju koprske policijske uprave. Rop s pretepom se je zgodil tudi v parku Tivoli.

Včeraj, okoli 18. ure, so bili policisti obveščeni, da so štirje osumljenci v centru Ljubljane od moškega zahtevali denar. Ker jim ga ni izročil, so ga začeli pretepati in ga pri tem huje telesno poškodovali.

Iz žepa so mu ukradli nekaj deset evrov gotovine in peš pobegnili s kraja. Na podlagi danega opisa so policisti vse štiri osumljence prijeli na območju Policijske uprave Koper ter enemu odvzeli prostost.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, še sporoča PU Ljubljana.

Nasilen rop tudi v Tivoliju

Policisti so v soboto okoli 22. ure obravnavali tudi rop v Tivoliju. Pet oseb je obstopilo mlajša oškodovanca in od njiju zahtevalo denar. Ker ga nista želela izročiti, so enega izmed njiju začeli pretepati in ga pri tem lažje poškodovali.

Med pretepom mu je iz žepa padla denarnica z nekaj deset evrov gotovine, ki so jo osumljenci ukradli in peš zbežali s kraja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje