Koprčan poljskega voznika po sporu napadel s kitaro

Črna kronika 25. Jul 202414:31 0 komentarjev
policija
Fotografija je simbolična (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

V Vanganelu sta se v sredo na vozišču sprla 37-letnik z okolice Kopra in 51-letni Poljak. 37-letnik je trčil v vozilo 51-letnika in se odpeljal. Državljan Poljske je zapeljal za njim in ga prehitel, zatem sta se oba ustavila in se sprla. Koprčan se je po sporu z vozilom večkrat zaletel v vozilo Poljaka, napadel pa ga je tudi s kitaro.

37-letnik je po začetku spora sedel nazaj v vozilo in se namerno večkrat zaletel v vozilo Poljaka, prepir pa je nadaljeval tudi zunaj vozila. Poljak mu je vzel ključe vozila, kar je domačina še bolj razjezilo. Iz vozila je vzel kitaro in državljana Poljske ter njegovega 22-letnega sina udaril z njo ter ju lažje poškodoval. Zatem je pobegnil s kraja, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Policisti so Koprčana naknadno izsledili v Kopru in mu med testom alkoholiziranosti v litru izdihanega zraka namerili 0,67 miligramov alkohola. Opravili so tudi hitri test na droge, ki je bil pozitiven na kokain in konopljo. Odredili so mu strokoven pregled, ki ga je opravil v Zdravstvenem domu Koper.

Zoper 37-letnika bodo policisti v prihodnje podali kazensko ovadbo za nevarno vožnjo, povzročitev telesne poškodbe in poškodovanje tuje stvari, so še sporočili.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!