Lastnika hiše med spanjem napadli trije moški in ju okradli

Črna kronika 25. Sep 202411:35 2 komentarja
Policija
Fotografija je simbolična. (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

Na Obali se je v torek zgodilo več ropov in tatvin. Ponoči so trije zamaskirani moški oropali in lažje poškodovali lastnika hiše.

Na Obali so v torek obravnavali več ropov in tatvin.

Na Bazoviški ulici v Izoli je dopoldne mimo 67-letne domačinke, ki se je vračala iz trgovine, pritekel mlajši moški, jo udaril in strgal nakupovalno torbo, v kateri je imela tudi denarnico, nato je pobegnil. Policisti iščejo storilca kaznivega dejanja ropa.

Popoldne ob 16.40 je v Izoli na Kopališki ulici neznanec 62-letnico podrl na tla in ji skušal iztrgati nahrbtnik. To mu ni uspelo, saj je sosed pregnal storilca. Policisti preiskujejo kaznivo dejanje poskus drzne tatvine.

Nekaj minut kasneje pa je neznanec na Trgu padlih v Izoli 52-letnici iz torbice ukradel denarnico in zbežal. Ženska je denarnico kasneje našla, a brez denarja. Policisti preiskujejo drzno tatvino.

Ponoči ob 1.24 je policija prejela klic o ropu v Portorožu. Po prvih podatkih so lastnika hiše med spanjem napadli trije zamaskirani moški. Nasilno so jima ukradli zlatnino in gotovino ter ju lažje poškodovali. Kriminalisti in policisti so takoj postavili blokadne točke in začeli intenzivno preiskavo dogajanja, so sporočili s koprske policijske uprave.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje