Moški napadel otroka, poškodoval sorodnico, med prijetjem pa še dva policista

Črna kronika 23. Sep 202417:14 0 komentarjev
Policija
Fotografija je simbolična (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

V okolici Ptuja se je moški znesel nad otrokom in pri tem poškodoval tudi starejšo sorodnico. Policisti so ga izsledili na njegovem domačem naslovu, kjer se je 44-letni osumljenec upiral pridržanju. Pri tem sta bila lažje poškodovana dva policista.

V okolici Ptuja se je v nedeljo moški fizično znesel nad otrokom. Ob tem je 44-letnik poškodoval tudi starejšo sorodnico in njeno vozilo, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Osumljenec se je nato odpravil domov, tam pa so ga našli policisti in mu odvzeli prostost. Ptujski policisti so zoper osumljenca uporabili prisilna sredstva. Osumljeni moški se je prijetju upiral, pri tem sta bila lažje poškodovana dva policista. V postopek se je vpletla tudi ženska, ki je prav tako policistom poskušala preprečiti uradno dejanje.

Ko bodo zbrali vse informacije, bodo policisti 44-letnega osumljenca ovadili zaradi suma storitve kaznivih dejanj zanemarjanja mladoletnika, nasilništva, lahke telesne poškodbe in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Kazensko ovadbo bodo podali na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju. Ovadili pa bodo tudi žensko, ki ji očitajo kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!