Ne eden, kar dva voznika drug za drugim ponoči na Obali v nasprotno smer

Črna kronika 13. Jul 202412:30 1 komentar
vožnja v napačno smer
Fotografija je simbolična (Srdjan Živulović/BOBO)

Neverjetna noč je za koprskimi prometnimi policisti. Čim so uspeli ustaviti voznika, ki je v predoru Markovec pijan vozil v nasprotno smer, že se je v napačno smer podala še ena voznica.

Koprski policisti so malo pred trejo uro zjutraj prejeli obvestilo očividca, da se bel kombi pelje po cesti skozi predor Markovec (od Izole proti Kopru) po napačnem smernem vozišču.

Policisti so 51-letnega voznika uspeli ustaviti, preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,85 mg/l. Odredili so mu strokovni pregled, obravnavajo pa kaznivo dejanje nevarne vožnje.

A to še ni bilo vse. Ker je bil prav zaradi voznika belega kombija Markovec zaprt, so policisti takoj za tem opazili še voznico osebnega avtomobila, ki je pred zaprtim predorom obrnila, a se je tudi ona zapeljala v nasprotno smer. 44-letni voznici so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžini predlog.

Policisti vse voznike pozivajo, naj takoj, ko vidijo nekoga, da se vozi v napačno smer, pokličejo na 113. “S tem boste pomagali policistom pri zagotavljanju varnosti in izločanju nevarnih voznikov z naših cest,” še pravijo koprski policisti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje