Otrok pri slapu na Kobariškem padel tri metre globoko

Črna kronika 04. Jul 202415:23 0 komentarjev
SOTESKA SLAP KOZJAK POTOCEK NARAVA GOZD
Foto: Srdjan Živulović/BOBO

Danes okoli 12. ure se je na vstopni točki za slap Kozjak pri Kobaridu poškodoval otrok. Ta je pri sestopu opazoval potok Kozjak in se pri tem nagibal čez zaščitno jeklenico, nato pa padel tri metre globoko v potok.

Bovški policisti so bili danes obveščeni o nesreči na Kobariškem. Kot so pojasnili na Policijski upravi Nova Gorica, je pri sestopu od slapa Kozjak na lesenem zavarovanem mostičku padel in se poškodoval otrok, sicer državljan Češke. Ta je pri sestopu opazoval potok Kozjak in se pri tem nagibal čez zaščitno jeklenico, nato pa padel v potok približno tri metre globine ter si poškodoval glavo.

Na kraju je posredovalo tudi sedem gorskih reševalcev Gorske reševalne službe Tolmin in reševalci Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Tolmin, ki so poškodovanca na kraju oskrbeli.

Kasneje so mlajšega poškodovanca in enega od staršev prevzeli člani Letalske policijske enote z dežurno ekipo Gorske reševalne službe z Brnika in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center, so še sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!