Pijana voznica se je zaletela v policijsko vozilo

Črna kronika 27. Sep 202409:47 1 komentar
Policija
Fotografija je simbolična. (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

V četrtek popoldne sta na cesti proti Trbovljam trčila voznica osebnega vozila in policist s službenim vozilom policije. Po navedbah ljubljanske policijske uprave je voznica izgubila nadzor nad vozilom zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Ugotovili so tudi, da je voznica vozila pod vplivom alkohola. V nesreči ni bil nihče poškodovan.

Na cesti proti Trbovljam je voznica izgubila nadzor nad vozilom zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in trčila v policijsko vozilo.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, je preizkus z alkotestom pokazal rezultat 1,19 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka oz. okoli 2,4 promila. Voznici so odredili pridržanje na podlagi zakona o pravilih cestnega prometa, zoper njo pa bodo podali tudi kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

V nesreči ni bil nihče poškodovan.

Policisti voznikom svetujejo, da vozijo trezni in dosledno upoštevajo cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o hitrosti, prednosti, prehitevanju, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov ter varnostni razdalji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje