Policija išče neznance, ki so ponoči vlomili v bencinski servis na Obali

Črna kronika 05. Jun 202410:09 1 komentar
Policijski trak
Simbolična fotografija (Foto: Srdjan Živulović/ BOBO)

Koprski policisti so bili ponoči obveščeni, da se je v prostorih bencinskega servisa v Gračišču sprožil alarm. Neznanci so vlomili v objekt in iz bankomata ukradli denar. Še pred prihodom policistov so pobegnili.

Koprski policisti iščejo vlomilce, ki so ponoči vlomili v prostore bencinskega servisa v Gračišču.

Policijska uprava Koper je bila okoli 3.50 obveščena, da se je v prostorih bencinskega servisa sprožil alarm. Na teren so takoj poslali več policistov, ki so potrdili vlom.

Neznanci so najprej vlomili v prostore bencinskega servisa, nato pa nasilno odprli bankomat in iz notranjosti ukradli za zdaj neznano količino denarja. Kraj zločina so zapustili še pred prihodom policistov.

“Policija izvaja intenzivno preiskavo, ki temelji na ogledu kraja dejanja in zbiranju obvestil od oseb, ki bi lahko nudile koristne podatke o kaznivem dejanju in storilcih,” so sporočili s PU Koper. Vlom in tatvino obravnavajo kot kaznivo dejanje velike tatvine, za katero kazenski zakonik predvideva do pet let zapora.

Vse, ki bi v tem času kaj videli, slišali ali opazili sumljiva vozila in osebe, policisti prosijo, da jim to čim prej sporočijo na 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje