Policija zaradi sumljivega nahrbtnika izpraznila ljubljansko nabrežje

Črna kronika 15. Jul 202422:28 1 komentar
Denis Sadiković/N1

Vse lokale na Petkovškovem nabrežju v središču Ljubljane naj bi zvečer po pripovedovanju naše bralke evakuirali zaradi domnevne grožnje z bombo. Na Policijski upravi Ljubljana so za N1 potrdili, da so na tamkajšnjem območju našli nahrbtnik, ki je bil videti zapuščen. Evakuirali so prebivalce stanovanj in goste lokalov. Specialisti bombni tehniki bodo nahrbtnik pregledali in najverjetneje uničili. Na kraju je več policistov, ki zagotavljajo varnost prebivalcev.

Bralka N1 nam je pozno zvečer sporočila, da so policisti evakuirali vse lokale na Petkovškovem nabrežju, kot je povedala, zaradi domnevne grožnje z bombo. Tako so jim namreč dejali zaposleni v tamkajšnjih gostinskih obratih.

Na policijski upravi Ljubljana so za N1 potrdili, da so policisti evakuirali stanovanja in lokale na Petkovškovem nabrežju, saj so na kraju našli nahrbtnik z neznano vsebino. Po pregledu specialistov bombnih tehnikov bodo nahrbtnik najverjetneje uničili. Na območju je več policistov, ki zagotavljajo varnost prebivalcev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje