Policisti prijeli roparja, ki je v torek z iglo grozil prodajalki

Črna kronika 05. Jul 202409:50 0 komentarjev
Rop v Ljubljani
Borut Živulović/BOBO

Ropar, ki je v torek oropal trgovino v središču Ljubljane, svoje grožnje pa je podkrepil z iglo, je pred tem že poskušal oropati drugo prodajalno. Policisti so ugotovili, da gre za 37-letnika iz Domžal, v četrtek pa so mu odvzeli prostost.

V torek se je v eni izmed trgovin v središču Ljubljane zgodil rop. Storilec je od prodajalke zahteva denar, grožnje pa je podkrepil z iglo. Ukradel je nekaj bankovcev in peš pobegnil.

Istega dne, nekoliko prej, so policisti obravnavali še en podoben dogodek. Na območju centra Ljubljane je isti osumljenec vstopil v eno izmed trgovin in prodajalcu grozil z iglo v roki, vendar ni ničesar odtujil in je pobegnil s kraja, so zapisali na Policijski upravi Ljubljana.

Preiskava je pokazala, da je osumljenec za kaznivi dejanji ropa in poskusa ropa osumljen 37-letni moški iz Domžal. Policisti so mu v četrtek odvzeli prostost in bo po vseh zbranih obvestili priveden k preiskovalnemu sodniku. Osumljenca so policisti v preteklosti že obravnavali za kazniva dejanja zoper premoženje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!