Predrzneži so mu najprej kradli jabolka, nato so ga napadli z dražečim pršilom

Črna kronika 24. Jun 202410:05 3 komentarji
Jabolka
Foto: PROFIMEDIA

V okolici Škocjana se je 56-letnik soočil s četverico, ki mu je kradla jabolka. Zapeljal se je za njimi, a ko jih je dohitel, so ga napadli z dražečim pršilom in tudi večkrat udarili.

Prejšnji četrtek, 20. junija, so policisti obravnavali dogodek na območju Škocjana. Kot so sporočili s PU Novo mesto, so takrat okoli devete ure zvečer štirje osumljenci pri naselju Dobrova lažje poškodovali 56-letnega domačina. Razbili so tudi stransko okno na njegovem avtu.

Kaj se je zgodilo?

Četverica osumljencev je po prvih ugotovitvah pri 56-letniku kradla jabolka. Ta se je zapeljal za njimi in jih dohitel na makadamski poti med naseljema Dobrava pri Škocjanu in Dobruško vasjo. Ko jih je ogovoril, naj bi ga poškropili z dražečim pršilom in z udarci lažje poškodovali. Odpeljal se je domov, kjer so mu nudili prvo pomoč, nato pa z reševalnim vozilom odpeljali v novomeško bolnišnico (in ga pozneje odpustili).

Policisti in kriminalisti zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva in poškodovanja tuje stvari obravnavajo štiri osebe iz okolice Škocjana. O dogodku sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec. Preiskava je v teku, so dodali na PU Novo mesto.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje