Pretkana tatvina za Bežigradom: spustila ju je v stanovanje, kjer sta jo okradla

Črna kronika 15. Okt 202408:42 0 komentarjev
Drzne tatvine
Fotografija je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

Neznana ženska je pod pretvezo, da prodaja medicinske izdelke, vstopila v stanovanje za Bežigradom. Oškodovanko je zamotila s pogovorom, drugi storilec pa je v tistem času preiskal stanovanje in ukradel denar.

Ljubljanski policisti so v ponedeljek dopoldne prejeli prijavo o pretkani tatvini.

Do lastnice stanovanja je prišla ženska pod pretvezo, da prodaja medicinske izdelke. Oškodovanka jo je spustila v stanovanje, kjer jo je storilka zamotila s pogovorom. Drugi storilec pa je v tistem času preiskal stanovanje in ukradel gotovino.

Policija je posredovala opis storilke: stara je med 40 in 50 let, nižje in vitke postave, ima kratke sivkaste lase. Oblečena je bila v modro džins jakno, črne čevlje, pri sebi je imela črno torbo.

Policisti še izvajajo vse aktivnosti za izsleditev storilke in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!