Pri 43-letniku našli večjo količino različnih vrst droge

Črna kronika 21. Okt 202409:29 1 komentar
Droge
Policijska uprava Maribor

V sredo so mariborski kriminalisti zaradi suma proizvodnje in prometa z drogami prijeli 43-letnega moškega z območja Kungote. Privedli so ga k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil pripor, s Policijske uprave Maribor pa so sporočili, da so med hišno preiskavo pri moškem našli večjo količino različnih vrst droge.

Moškemu so po navedbah policistov zasegli okoli 50 kilogramov konoplje, več rastlin konoplje, visokih med 120 in 220 centimetrov, drogo LSD, 323 gramov izdelkov in ekstraktov iz konoplje, posušene rastlinske delce, ki so vsebovali psilocibin, in druge predmete ter gotovino, za katero sumijo, da jo je pridobil s preprodajo drog.

Ob tem so policisti med hišno preiskavo našli in zasegli še hladno orožje – bokser, zoper kršitelja bodi zaradi kršitve določil zakona o orožju uvedli prekrškovni postopek z izdajo odločbe v hitrem postopku, so še navedli na mariborski policijski upravi.

Droge
Policijska uprava Maribor

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje