Ropar na električnem skiroju ponoči v Ljubljani udaril dvakrat

Črna kronika 19. Jul 202409:41 0 komentarjev
Električni skiro
Fotografija je simbolična. (PROFIMEDIA)

V zgodnjih jutranjih urah je zamaskirani storilec na električnem skiroju v Ljubljani najprej oropal eno osebo, nekaj ur za tem pa fizično napadel še drugo osebo in zahteval denar.

Okoli 2. ure zjutraj so bili ljubljanski policisti obveščeni o roparskih tatvini na območju Most. Po do zdaj zbranih informacijah se je zamaskirani storilec na e-skiroju pripeljal do oškodovanca in mu zagrozil, grožnje pa je podkrepil z nožem, ki ga je držal v rokah. Oškodovancu je iz klopi odtujil nahrbtnik in se s kraja odpeljal. V dogodku ni bil nihče poškodovan, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Po vsej verjetnosti isti storilec je nato okoli 4. ure zjutraj prav tako na območju BTC v Mostah s pretepom zagrozil še enemu oškodovancu in od njega zahteval denar. Ta mu ga ni hotel izročiti, zato ga je napadalec večkrat udaril in ne da bi kaj odtujil zbežal s kraja. Oškodovanec je bil lažje telesno poškodovan, so še sporočili s PU Ljubljana.

Storilec je glede na podatke policije, mlajši moški, visok okoli 170 centimetrov, srednje postave, oblečen v črna oblačila. Policisti glede okoliščin kaznivih dejanj nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!