Slovenski motorist pri Reki za skoraj dvakrat prekoračil dovoljeno hitrost

Črna kronika 04. Jul 202416:02 0 komentarjev
MOTORIST HITROST
Foto: PROFIMEDIA

Slovenski motorist je na avtocesti pri Reki, kjer je hitrost omejena na 100 km/h, vozil kar 190 km/h. Oglobili so ga za 660 evrov, začasno ostal brez dovoljenja za vožnjo z motorjem.

Hrvaška policija je v sredo zjutraj na kvarnerski avtocesti pri Reki zaradi prevelike hitrosti s 660 evri oglobila 45-letnega slovenskega motorista in mu za en mesec prepovedala vožnjo, so danes sporočili s primorsko-goranske policijske uprave. Po cesti je vozil s 190 kilometri na uro namesto dovoljenih 100.

Policija je 45-letnega slovenskega državljana ustavila na avtocesti A7 med krajema Sveti Kuzam in Hreljin južno od Reke, potem ko so izmerili, da je za 90 kilometrov na uro presegel omejitev hitrosti.

Zaradi cestnoprometnega prekrška so mu izrekli 660 evrov denarne kazni in mu za mesec dni prepovedali upravljanje vozil kategorije A.

V prvih šestih mesecih letošnjega leta je v prometnih nesrečah na območju primorsko-goranske policijske uprave umrlo pet motoristov, 41 motoristov in pet potnikov na motorju pa je bilo huje poškodovanih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!