Ste videli nesrečo? Povzročitelj je s kraja pobegnil

Črna kronika 11. Okt 202418:27 0 komentarjev
Pobeg s kraja prometne nesreče v Tržiču
Foto: PU Kranj

V Tržiču se je zgodaj popoldne zgodila prometna nesreča s pobegom. Policisti naprošajo tako povzročitelja, ki je s kraja nesreče odpeljal, kot morebitne priče, naj se z informacijami javijo policistom.

Malo pred pol drugo uro popoldne se je na Predilniški cesti v Tržiču, in sicer na odseku med križiščem s Kranjsko cesto in krožiščem za Presko, zgodila prometna nesreča s pobegom, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Neznani voznik večjega vozila, ki je vozil iz smeri Tržiča proti Bistrici pri Tržiču, naj bi zapeljal preko sredinske ločilne črte na nasprotno smerno vozišče. Voznica, ki je takrat z avtom pripeljala v nasprotni smeri, je, da bi se izognila trčenju, sunkovito zapeljala desno z vozišča in trčila v podporni zid. Pri tem ni utrpela telesnih poškodb.

Neznani voznik večjega vozila se na kraju ni ustavil in je odpeljal naprej proti Bistrici pri Tržiču, so še navedli kranjski policisti.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo neznanega voznika ali voznico večjega vozila, da se oglasi oziroma pokliče na najbližjo policijsko postajo ali na Policijsko postajo Tržič, na telefon 00 386 4 598 29 00, ali na interventno številko policije 113.

Prav tako naprošajo morebitne priče, ki bi lahko pomagale razjasniti okoliščine prometne nesreče, da prav tako pokličejo na eno od navedenih telefonskih številk.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!