Tovornjak trčil v reševalno vozilo s pacienti in pobegnil s kraja nesreče

Črna kronika 11. Jul 202410:58 0 komentarjev
reševalno vozilo, rešilec
Fotografija je simbolična. (Foto: Denis Sadiković/N1)

V sredo zjutraj se je na cesti v bližini naselja Dolenja Trebuša na Tolminskem zgodila prometna nesreča. Tovornjak je trčil v reševalno vozilo, v katerem so bili pacienti, nato pa pobegnil. Policija javnost poziva za informacije.

24-letni voznik reševalnega vozila je včeraj zjutraj opravljal sanitetni prevoz iz Slapa Tolmina v smeri Dolenje Trebuše. V vozilu so bili še 55-letna potnica in dva sopotnika, stara 71 in 74 let.

Ko je pripeljal do desnega nepreglednega ovinka, mu je v nasprotni smeri po sredini vozišča pripeljal za zdaj še neznani voznik tovornjaka črne barve s prikolico z modro cerado. Voznik reševalnega vozila je moral sunkovito zaustaviti, voznik tovornjaka pa je vožnjo nadaljeval in pri tem s srednjim levim delom prikolice podrsal po levem vzvratnem ogledalu reševalnega vozila in ga zaprl.

Pri umikanju in zaviranju tovornjaka si je potnica v reševalnem vozilu poškodovala koleno. Voznik tovornjaka na kraju nesreče ni ustavil in je odpeljal naprej, ne da bi drugemu udeležencu prometne nesreče ponudil svoje podatke oziroma o tem obvestil policijo.

Tolminski policisti pozivajo neznanega voznika oziroma vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, da pokličejo oziroma se zglasijo na PP Tolmin oziroma najbližji policijski postaji. Uporabijo lahko tudi številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!