V hudi prometni nesreči umrl 38-letni voznik

Nesreča
Fotografija je simbolična (Foto: BOBO)

Na Goriškem se je v sredo pozno zvečer zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom.

V sredo se je okoli pol polnoči na lokalni cesti v naselju Grgarske Ravne (Mestna občina Nova Gorica) zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom.

Po podatkih PU Nova Gorica je 38-letni voznik avtomobila vozil po lokalni cesti iz smeri Grgarja proti naselju Bate. V naselju Grgarske Ravne na ravnem delu vozišča brez označenih prometnih pasov je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča kmalu za prometnim znakom, ki označuje omenjeno naselje, zapeljal v desno na neutrjeno travnato bankino in s sprednjim desnim kolesom avtomobila trčil v betonski dovoz stanovanjske hiše.

Po trčenju v betonski dovoz je vozilo dvignilo v zrak in ga odbilo v smeri vožnje. Avtomobil je trčil v drevo in obstal na travnati površini. Voznik je po trčenju ostal neodziven in ukleščen v vozilu ter na kraju nesreče umrl zaradi hudih telesnih poškodb.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti