V okolici Lenarta naj bi napadli nekdanjega policijskega inšpektorja

Črna kronika 07. Feb 202416:35 1 komentar
Policija
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Mariborski policisti preiskujejo kaznivo dejanje. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je nekdo hudo poškodoval moškega v okolici Lenarta. Po poročanju medijev naj bi bil napaden nekdanji policijski inšpektor.

Na Policijski upravi Maribor so v današnjem sporočilu za javnost zapisali, da je bil moški odpeljan v bolnišnico. “V zvezi s tem je bil opravljen ogled kraja kaznivega dejanja, trenutno pa nadaljujemo z zbiranjem obvestil in preiskavo navedenega kaznivega dejanja,” so dodali.

Po neuradnih podatkih več medijev je žrtev nekdanji policist in nekaj časa tudi komandir na policijski postaji v Šentilju.

O nekdanjem inšpektorju so sicer mediji poročali pred časom, saj so ga leta 2019 osumili, da naj bi neupravičeno vstopal v bazo policijskih podatkov.

Zoper danes 52-letnika je bila nato spisana kazenska ovadba zaradi suma zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic ter ponareditve uradne listine. A jo je tožilstvo pozneje zavrglo, kljub temu pa je izredna odpoved delovnega razmerja, ki jo je dobil v policiji, ostala, po poročanju STA še piše Večer.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje