V prometni nesreči v Kopru poškodovana dva policista na nujni vožnji

Črna kronika 24. Okt 202410:23 1 komentar
Prometna nesreča v Jeprci
Fotografija je simbolična. (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

V prometni nesreči v Kopru sta se med vožnjo poškodovala dva policista, ki jima je 75-letni voznik osebnega avtomobila na Šmarski cesti odvzel prednost. Policista sta lažje poškodovana, povzročitelju prometne nesreče pa so izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča se je zgodila v sredo nekaj minut čez 17. uro, ko sta se koprska policista na nujni vožnji peljala po Šmarski cesti, pri tem pa sta zaradi nujnosti dela uporabila tudi predpisane modre luči in sireno. Ko sta vozila po glavni cesti, je z leve strani pripeljal 75-letni voznik osebnega vozila in policistoma izsilil prednost, zaradi česar sta vozili trčili.

V prometni nesreči sta se oba policista poškodovala, zato so ju odpeljali v izolsko bolnišnico, od koder so v sredo zvečer sporočili, da imata le lažje poškodbe. Kot so še sporočili s koprske policijske uprave, so 75-letnemu povzročitelju prometne nesreče policisti na kraju nesreče izdali plačilni nalog.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje