Huda poškodba: voznik trčil v kolesarko in odpeljal, policija išče očividce

Črna kronika 20. Okt 202414:50 0 komentarjev
Avtomobil slovenske policije
Foto: PROFIMEDIA

Ljubljanski policisti iščejo očividce prometne nesreče, ki se je v petek okoli 17.50 zgodila v Ljubljani v neposredni bližini avtobusnega postajališča Tržnica Moste in v kateri je bila udeležena kolesarka. Prav tako iščejo neznanega voznika, ki naj bi trčil v kolesarko in brez ustavljanja odpeljal naprej. Kolesarka se je huje poškodovala.

Po doslej zbranih podatkih Policijske uprave (PU) Ljubljana je neznani voznik vozil po Zaloški cesti iz smeri Kajuhove ulice v smeri centra.

V isti smeri je po kolesarski stezi vozila kolesarka, ki je padla zaradi drugih okoliščin. Po padcu pa naj bi po doslej znanih podatkih vanjo trčil neznani voznik. V trku se je kolesarka huje poškodovala, voznik pa je brez ustavljanja odpeljal naprej, so danes sporočili iz PU Ljubljana.

Da bi razjasnili vsa dejstva in okoliščine prometne nesreče, policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, in neznanega voznika, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na številko policijske postaje Ljubljana Moste 01 586 76 00.

Kako vam je všeč N1? Kaj bi izboljšali?

Dragi bralci in bralke, pomagajte nam izboljšati N1. Kaj pogrešate, kaj vam je všeč, česa ne marate? Pripravili smo kratko anketo o zadovoljstvu bralcev, reševanje traja približno pet minut, anketa pa je anonimna. Povezava do ankete: https://n1slovenija.1ka.si/raziskava-branosti

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!